Muncitor mort pe un şantier din zona Basarab. Bărbatul a căzut de pe schela unui şantier de reabilitare termică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor a murit după ce a căzut de pe o schelă.Tragedia a avut loc în zona Pasajului Basarab. Bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut, iar impactul puternic i-a fost fatal.

Potrivit primelor informaţii, muncitorul lucra la un şantier de reabilitare a unui bloc. Momentan, nu se cunoaşte dacă acesta era angajat cu contract de muncă sau lucra la negru.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.00. Şantierul era organizat la o cantină din complexul Regie, iar bărbatul a căzut de la circa şase metri pe o platformă de la etajul 1.

"Când au ajuns echipajele SMURD, bărbatul era decedat acesta fiind transportat la IML. Cazul a fost preluat de ITM pentru a vedea care au fost condiţiile accidentului", a declarat Cosmin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei pentru bucuresti.adevarul.ro. 

Acesta a mai adăugat că bărbatul de 35-40 de ani avea contract de muncă, dar că nu se cunoaşte acest lucru sigur şi că rezultatul anchetei Inspectoratului Teritorial de Muncă va demonstra dacă lucra sub condiţii de siguranţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite