FOTOGALERIE Accident inedit pe Şoseaua Petricani. Un bolid de lux al unui oficial FRF a ajuns într-o groapă imensă din şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe şoseaua Petricani în sensul dinsre Pipera spre Lacul Tei a avut loc, azi dimineaţă, un accident în urma căruia un autoturism de lux, marca Mercedes a ajuns într-o groapă imensă aflată pe carosabil.

UPDATE 13.45 Potrivit anchetatorilor, şoferul maşinii de lux este Cristi Iancu, directorul departamentului de marketing al Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Acesta le-a zis poliţiştilor că nu a fost accidentat şi că nu vrea să dea alte declaraţii.

UPDATE 11.00 Şoferul bolidului s-a prezentat la sediul de poliţie din strada Udrişte unde este audiat de organele de cercetare. Din primele informaţii, se pare că accidentul s-a produs din vina exclusivă a şoferului care nu a adaptat viteza maşinii la condiţiile de trafic.

image

CLICK aici sau pe poze pentru a accesa fotogaleria

Primăria Sectorului 2 a menţionat că lucrările de pe tronsonul respectiv al şoselei Petricani era semnalizat corespunzător.

Conform poliţiştilor, dacă se va dovedi că accidentulş s-a produs din cauza proastei semnalizări ale şantierului, firma care se ocupă de reparaţiile străzii respective, va fi obligată să plătească daunele.

image

Pe această stradă din sectorul 2,  se efectuează lucrări de mai bine de 2 luni.

Conform poliţiştilor de la faţa locului, şoferul limuzinei nu a declarat încă accidentul la Brigada Rutieră. Accidentul a fost semnalat la numărul de urgenţă 112 de un şofer care tranzita acea zonă în jurul orei 7.30. În urma acestui accident, nu s-au înregisztrat victime.


Potrivit procedurii în astfel de situaţii, şoferul are la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la poliţie pentru a declara cele întâmplate. Până în acest moment, poliţiştii au catalogat evenimentul rutier ca accident din neatenţie.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite