Un motociclist vitezoman s-a făcut praf după ce s-a izbit de un stâlp din centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, care conducea o motocicletă marca Suzuki, ieri seară, în centrul Capitalei, a pierdut controlul asupra direcției din cauza vitezei excesive și a lovit un stâlp de iluminat public. Motociclistul s-a accidentat foarte grav, fiind în comă la sosirea ambulanței.

R. Marius de 35 de ani, din București, conducea aseară, în jurul orei 21.45, o motocicletă marca Suzuki pe starda Petre Ispirescu, dinspre Calea 13 Septembrie către strada Mărgeanului.

Motociclistul, care conducea cu o viteză foarte mare, a pierdut controlul asupra direcției și s-a izbit de un stâlp de iluminat public, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră a Capitalei. Conducătorul moto s-a accidentat foarte grav, fiind în comă la sosirea ambulanței. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor și l-a transportat de urgență la spital. Tânărul a rămas internat în unitatea medicală.

Conducătorului moto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, motociclistului i s-a întocmit dosar de cercetare penală care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite