Viteza loveşte din nou: un grav accident a avut loc în această dimineaţă, în Sectorul 4. Bărbatul se află în comă de gradul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în jurul orei 4.00, a avut loc un grav accident pe strada Constantin Istrati, din Sectorul 4. Bărbatul, internat la Spitalul Universitar, se luptă între viaţă şi moarte.

Bărbatul de 33 de ani este din comuna Voluntari, judeţul Ilfov. Acesta se afla la volanul unui autoturism Ford când a derapat de pe carosabil şi s-a lovit frontal de un gard de beton din apropiere. El venea de pe Strada Fabrica de Chibrituri şi se îndrepta către Strada 11 Iunie.

Accidentul a avut loc în apropierea străzii Colonel Gheorghe Costescu. Bărbatul de 33 ani a intrat cu maşina pe sensul opus când a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul de beton de pe trotuar. Potrivit martorilor de la faţa locului, maşina avea viteză mare în momentul impactului. Din cauza stării grave a şoferului nu s-a putut face etilotestul. Şoferul de 33 de ani a fost internat la Spitalul Universitar, cu traumatim cerebral grav. În acest moment se află în comă de gradul patru. 

Bărbatului i s-a recoltat sânge pentru probe biologice. "Brigada Rutieră Bucureşti a deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului" a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite