Accident în Otopeni: O persoană a rămas blocată între fiare, iar alte două sunt grav rănite. Traficul este blocat pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru autoturisme s-au ciocnit în zona Otopeni din Capitală. Accidentul s-a produs cu puțin timp în urmă, iar circulația rutieră este momentan oprită, potrivit RTV.

UPDATE 16.27 Printre cei implicaţi în carambol se află şi secretarul de stat Csaba Ferenc Asztalos, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. Potrivit Realitatea TV, acesta n-a fost rănit.

Un grav accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă, în Capitală. Este vorba despre patru mașini care s-au ciocnit în zona Otopeni, pe DN1. O persoană a rămas blocată în maşina contorsionată, iar o echipă de intervenție a reușit să o scoată dintre fiare. Alți doi oameni sunt foarte grav răniți. La scurt timp după producerea accidentului, mai multe echipaje Smurd, dar și mașini de pompieri au ajuns în zonă. Toate victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Polițiștii se află la fața locului și efectuează primele cercetări. Pe DN1 s-a format o coadă kilometrică pe sensul București-Ploiești, din zona Băneasa și până în Otopeni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bolit condus de un tânăr a derapat, a trecut peste bordura despărțitoare și a intrat pe contrasens.

Această mașina puternică a distrus autoturismul de care s-a izbit, o mașină mică de oraș. Alte doua autovehicule au fost implicate în acest accident. Agenții spun că șoferul vinovat nu a adaptat viteza la condițiile de drum, mai ales că ploua, iar vizibilitatea era redusă considerabil.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite