Student, caut parlamentar. Asociaţia "E-Civis" deschide cea de-a doua ediţie a programului de internship în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul „Student, caut parlamentar - ediţia a doua" este o acţiune întreprinsă de Asociaţia E-Civis, prin care 20 de studenţi curioşi au ocazia să lucreze timp de trei luni alături de reprezentanţii lor în cadrul Parlamentului României. Înscrierile se fac până pe 20 iulie. 

Cei interesaţi de acest stagiu în cabinetele parlamentare de circumscripţie trebuie să trimită CV-ul, o scrisoare de intenţie şi o listă cu trei parlamentari în cabinetele cărora şi-ar dori să activeze pe adresa office@e-civis.eu, pana la data de 20 iulie 2012.

Programul de internship se va derula în lunile septembrie - noiembrie ale acestui an, în 20 de cabinete parlamentare din întreaga ţară. Studenţii selectaţi vor beneficia, de asemenea, de un stagiu de instruire pe tema comunicării cu cetăţenii din colegiu organizat de E-Civis în luna august.

„Succesul primei ediţii a acestui program şi solicitările primite din partea mai multor studenţi care ar dori să participe, ne-au determinat să reluăm această iniţiativă cu introducerea unei componente noi: campania electorală pentru alegerea reprezentanţilor în Parlament. Internii vor avea ocazia nu doar să vadă ce se întamplă într-un cabinet parlamentar, dar şi să intre în culisele campaniei pentru postul respectiv", a declarat Ana-Maria Stancu, preşedinte E-Civis.

Cea de-a doua ediţie a programului "Student, caut parlamentar" este susţinută financiar de Fundaţia "Hanns Seidel din România" şi de "Trust for Civil Society for Central and Eastern Europe".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite