REFERENDUM La pat în spital cu ştampila în mână. În spitalele bucureştene se votează duminică la urna mobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul Clinic Fundeni a depus vineri la biroul secţiei de votare din zonă o listă cu 200 de persoane care şi-au exprimat dorinţa să voteze, a declarat, pentru Agerpress, Teo Timaru, directorul administrativ al spitalului.

Pentru cei care au fost respinşi, pentru că foile nu erau semnate de pacienţi, potrivit reglementărilor, se fac cereri în nume propriu pentru a vota.

La Spitalul Universitar şi-au exprimat dorinţa de a vota 323 pacienţi, a precizat, pentru sursa citată, Claudia Dobre, director de îngrijiri.

Situaţia este aceeaşi pentru cei care nu au fost pe liste şi doresc să-şi exprime opţiunea, ei pot să solicite acest lucru în nume personal secţiei de votare.

La Spitalul Elias, lista cu cei care au dorit să voteze înaintată vineri Biroului Electoral cuprindea 169 persoane, a declarat pentru conf. dr. Dana Safta, director medical.

La Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" pe lista înaintată vineri erau 62 de persoane care şi-au exprimat dorinţa să voteze.

Pentru cei care s-au internat sâmbătă şi duminică, aceştia vor face cereri în nume personal, a explicat, pentru Agerpres, Dana Glăvan, şef serviciu administrativ.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite