FOTOGALERIE Ziua porţilor deschise la ISUMB: copii îmbrăcaţi în costume de pompieri şi broşuri de informare pentru părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, cu ocazia aniversării a 79 de ani de existenţă a serviciului de Protecţie Civilă, parte integrantă a I.S.U.M.B, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti a organizat Ziua Porţilor Deschise în toate subunităţile de pompieri.

Cu acest prilej au fost prezentate mijloacele de intervenţie în caz de situaţii de protecţie civilă şi s-au executat exerciţii demonstrative. Copii curioşi au avut ocazia de a deveni salvatori pentru o zi. Cei mici au îmbrăcat costumele de protecţie ale pompierilor, au simulat intervenţii pentru salvare de la înălţime şi s-au fotografiat cu cele mai noi autospeciale intrate în dotarea inspectoratului în anul 2012.

Părinţii au fost instruiţi despre modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă, li s-au oferit borşuri cu caracter informativ și preventiv despre incendii, inundaţii, cutremure şi despre acordarea primului ajutor medical.

Click pe galerie pentru a vedea fotografii de la evenimentul aniversar ISUMB!

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite