Unde poţi practica sporturi de vară pe timpul iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anotimpul rece reprezintă o problemă pentru pasionaţii de sporturi în aer liber. Însă, complexurile sportive au venit cu o soluţie şi au montat baloane cu aer cald sau cu schelă metalică.

În prezent, majoritatea bazelor sportive au recurs la soluţia terenului acoperit pe timp de iarnă. Şi mulţi dintre bucureşteni se duc frecvent la complexurile sportive, mai ales după sărbătorile de iarnă. Şoriciul şi cârnaţii de porc sunt cei mai mari duşmani ai pofticioşilor. Nu mulţi sunt aceia care se pot abţine de la acest răsfăţ culinar tradiţional, mai ales dacă se mai adaugă şi sarmalele aburinde sau friptura de porc gătită la cuptor. De aceea, puţin sport nu strică niciodată.

Iarna e ca vara

Dacă îţi place să joci tenis, poţi să practici acest sport, pe timpul iernii, chiar şi în pantaloni scurţi şi tricouri polo. Terenurile acoperite cu baloane cu aer cald, îţi dau senzaţia de vară, când transpiri după primele 10 minute de efort.

Chiar şi copiii pot juca tenis iarna. De exemplu, Academia de Tenis Herăstrău dispune de patru terenuri de tenis acoperite şi încălzite. Cei mici dispun de instructorii specializaţi şi echipament sportiv de performanţă. Pentru acest lucru părinţii trebuie să scoată din buzunar între 80 şi 300 de lei, pentru opt şedinţe, în funcţie de cursul pe care vor să-l urmeze copilul lor.

Fotbal pentru pofticioşi

De asemenea, în incinta bazei sportive există şi un teren de fotbal care poate fi închiriat până la ora 24.00. Astfel în intervalul 8.00-12.00 o oră costă 70 de lei, între 12.00-18.00, 100 de lei, iar între 18.00-24.00 costă 130 de lei. Aceleaşi preţuri le găsim şi pentru complexul sportiv Ideal Trend. Diferenţa însă este că, aici, terenul de fotbal poate fi închiriat non-stop. Astfel, după ora 24.00, preţul închirerii este de 120 de lei pe oră.

Sau, dacă eşti pasionat de sporturile acvatice poţi să faci ture de bazin la căldură pe toată durata anotimpului rece. La IDM club găseşti două piscine acoperite pentru adulţi, şi una pentru copii. Aici, un abonament pe şase luni costă aproximativ 700 de lei. De asemenea, poţi opta pentru complexul sportiv Lia Manoliu, unde un abonament cu 12 intrări costă 200 de lei, sau pentru baza Daimon Sport Club, unde pentru un an de zile vei plăti 2.700 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite