SNSPA Internship Fair, la a doua ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii sunt aşteptaţi în perioada 4-5 mai la cea de-a doua ediţie a SNSPA Internship Fair, care va avea loc la Casa Universitarilor.

La târg vor participa organizaţii din spaţiul public, privat şi nonguvernamental ce vor oferi studenţilor internshipuri în domenii ce țin de administraţie publică, marketing, management, publicitate, relaţii publice şi ştiinţe politice.

Potrivit organizatorilor, companiile prezente în cele două zile ale evenimentului îşi doresc să întâlnească studenţi şi masteranzi, implicaţi în activităţi extracurriculare, care deţin cunoştinte academice şi demonstrează motivaţie pentru o carieră de succes.

În programul de desfăşurare al evenimentului vor fi incluse workshopuri şi sesiuni de discuţii pe teme de interes pentru viitorii aplicanţi.

Târgul este organizat Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională al Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative. Reprezentanţii centrului vor avea la târg un stand special, care va fi în permanenţă la dispoziţia studenţilor  interesaţi de un feed-back asupra CV-urilor şi noţiuni de bază despre redactarea scrisorilor de intenţie cu care candidează pentru posturile de internshipuri pregătite de companiile participante la târg.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite