Interviu cu mama siamezelor de la Spitalul „Grigore Alexandrescu“: „Nu-mi voi abandona fetele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Stroe, mama care pe 26 decembrie a născut, la maternitate din Piteşti, fetiţe siameze, spune că este mâhnită pentru că lumea vorbeşte că ar vrea să-şi părăsească copiii.

„De aseară de cant am venit acasă de la spital, mă uit întruna la televizor şi aş rug ape toată lumea să nu mai spună că le voi abandona. Nu le voi părăsi“, a explicat pentru antena3.ro mama siamezelor.

Aceasta a mai spus că îşi doreşte din toată inima să le vadă pe fetiţe. Femeia nu se simte prea bine dar susţine că va fi alături de copiii ei orice s-ar întâmpla.

De asemenea, Maria Stroe a ţinut să precizeze că fetele au fost vizitate şi de bunica lor.

Chiar dacă cazul lor este unul rar, mama siamezelor vrea ca acestea să fie privite ca oricare alţi copii. Aceasta le-a declarat pe gemene la Registratura Spitalului Judeţean. Fetele poartă acum numele Adelina Ştefania şi Raluca Andreea.

Gemenele siameze sunt unite în zona toracelui şi a abdomenului şi cântăresc împreuna 2,800 kilograme. Acestea s-au născut la Spitalul Judeţean din Piteşti, însă au fost transportate de urgenţă la Spitalul „Grigore Alexandrescu din Capitală“, unde au rămas internate pentru mai multe investigaţii. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite