Vezi declarația care i-a redat libertatea profesorului de la Jean Monnet, învinuit de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Octavian Vișan, dascălul de la Jean Monnet, acuzat că ar fi violat o elevă, a fost eliberat în urma unei mărturii neașteptate, care a venit chiar din partea unei prietene a Oanei.

Motivarea magistratului care a hotărât eliberarea profesorului a scos la suprafață mărturii șocante, care dau incidentului petrecut în excursia de la Sinaia o cu totul altă întorsătură. Una dintre prietenele presupusei victime a povestit că a bătut insistent la ușa în care se aflau dascălul și minora.

Eleva care susține că a fost violată i-ar fi deschis vizibil supărată că este deranjată în timp ce se distra cu profesorul în vârstă de 26 de ani. Judecătorul este de părere că Oana l-a acuzat pe tânăr de viol după ce a realizat că ceilalți colegi au aflat de aventura ei, dorind astfel să își spele imaginea.

image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu profesorul Dan Vişan la Judecătoria Sectorului 1!

Mărturia uneia dintre prietenele „victimei”, care a mers, de asemenea, în excursie, a fost decisivă pentru eliberarea lui Dan Octavian Vișan:

„Edificatoare este şi reacţia victimei «salvate» în urma bătăilor insistente la uşă. Astfel, victima s-a îndreptat către salvatoarea sa, a lovit-o cu palma peste paharul de băutură şi i-a mulţumit spunându-i: «curvo»”, se arată în motivarea magistraţilor.

După ce și-a făcut de cap cu proful, Oana s-a întors în club, unde s-a amuzat cu niște cetățeni străini. În zilele următoare, eleva ar fi mers la școală, fiind foarte veselă.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva care l-a acuzat de viol pe profesorul ei de sport!

image

„Inculpatul a încercat apropierea de natură sexuală şi cu alte eleve ceea ce demonstrează că acesta nu a acţionat instinctual”, mai scrie în motivare.

Magistrații îl acuză pe dascăl de lipsă de deontologie, dar consider că până la viol e cale lungă. Aceștia susțin că tânărul nu a constrâns-o pe elevă și că arestarea lui nu este justificată. În funcție de rezultatul recursului depus de procurori, Dan Octavian Vișan va afla mâine dacă va fi eliberat sau nu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite