„Mulțumesc că existați!” le-a spus Dan Vișan miilor de susținători, după eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul de sport de la Jean Monnet s-a folosit de pagina sa de Facebook pentru a le mulțumi apăratorilor lui și pentru a-și ilustra bucuria că și-a recăpătat libertatea. La rândul lor, cei care îl admiră pe dascăl au postat zeci de mesaje pe rețeaua de socializare.

După ce a ieșit din arest, Dan Vișan s-a grăbit să le mulțumească celor care l-au susținut pe toată perioada cât a fost închis.

„La mulți ani tuturor, un an minunat, încununat numai de satisfacții și clipe de încântare pe toate ramurile vieții voastre. P.S. Multumesc că existați, pentru că numai datorită celor ca voi, fiecare zi a mea a fost plină de speranță”, a scris profesorul pe Facebook, la scurt timp după eliberare.

Prima fotografie pe care Dan Vișan a făcut-o publică este una înduioșătoare: cuvântul „freedom” (libertate) scris pe nisipul umed de la malul mării. Dascălul a spus că a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui și că libertatea este cel mai prețios lucru din lume.

image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu profesorul Dan Vişan la Judecătoria Sectorului 1!

Peste 6.000 de susținători

Apărătorii tânărului, peste 6.000 la număr, s-au bucurat odată cu acesta, exprimându-și recunoașterea prin postarea a sute de comentarii pe pagina de Facebook creată special pentru susținerea profesorului, „Alături de Vișan Dan Octavian”, dar și pe pagina personală a tânărului.

„Sunt mamă și de fată, dar și de băiat, nu vreau să trec prin ceea ce a trecut mama ta. Îți pun o întrebare: tu ai fost exclus din învățământ, dar pițipoanca? Este curată precum ceara de la lumânare, nu? Rușine! Fii tare, copile, și nu te lăsa călcat în picioare de acest regim!”, a scris Ana Butuc, o susținătoare a dascălului.

„Te admir nespus . Am plâns când te ascultam și când ma gândeam la închisoare. Nu pot să cred ce rea e lumea! Dumnezeu e sus și vede tot, așa că nu îți pierde credința și fii sigur că acea persoană va plăti cu vârf și îndesat pentru toată durerea pe care ți-a provocat-o. Ține-te tare!”, a adăugat Andreea Pop.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite