Elevii strâng bani pe Facebook pentru profesorul de la ,,Jean Monnet” acuzat de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunitatea uriașă de pe pagina de Facebook,,Alături de Vișan Dan Octavian” este un fenomen pe rețeaua de socializare, devenind mai puternică pe zi ce trece. Susținătorii dascălului au deschis chiar un cont pentru a aduna bani pentru eliberarea profesorului.

,,Alături de VDO” a reușit să adune peste 5.500 de like-uri și 1.500 de suporteri ai dascălului pe care îl îndrăgesc și care se află în arest preventiv pentru 29 de zile. Pagina este updatată zilnic cu noi informații despre cazul Sexgate la ,,Jean Monnet”, iar fiecare postare stârnește zeci de comentarii de susținere tânărului de 26 de ani.

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Numărul de cont este deja pe Facebook

La insistențele tinerilor care îl susțin pe Facebook pe profesorul de sport, mama acestuia, Maria Vișan, a deschis un cont unde oricine poate transfera orice sumă de bani. Această inițiativă are scopul de a strânge cât mai mulți bani care vor fi redirecționați către avocatul dascălului, Paula Iacob. Folosindu-se de suma din cont, apărătoarea tânărului urmează să facă tot ce îi stă în putință pentru a-l elibera pe Dan Vișan.

Câte 10 lei de la mii de suporteri

Numărul contului a fost postat pe pagina ,,Alături de Vișan Dan Octavian”, iar susținătorii dascălului au propus ca fiecare dintre ei să depună câte 10 lei pentru a strănge o sumă consistentă. ,, Să îi demonstrăm profului că nu este singur și că sunt oameni care îl susțin , e foarte important să fie sprijint în aceste momente”, a spus Marian Sorin într-un comentariu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite