Locurile de parcare din sectorul 2, plătite cu cardul bancar şi pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii sectorului 2 vor avea la dispoziţie mai multe modalităţi pentru plata locurilor de parcare pentru anul 2012, prin care va fi evitată formarea cozilor la ghişee.

Astfel, cei care au locuri de parcare rezervate de la Administraţia Domeniului Public Sector 2 vor avea la dispoziţie, din 3 ianuarie, mai multe variante de plată, care sunt similare cu cele de colectare a taxelor şi impozitelor locale. Plăţile vor putea fi realizate prin oficiile poştale din Capitală, la POS-uri cu cardul bancar, prin Internet Banking şi on-line. De asemenea, penrsoanele care nu se află în Bucureşti vor putea plăti prin mandate poştale.

Plata locurilor de parcare din sectorul 2 se va face exclusiv prin aceste modalităţi. Pentru precizări şi lămuriri suplimentare privind modalităţile de plată a taxei de parcare, bucureştenii sunt invitaţi să sune la telefonul 021.252.84.09 sau în scris, la adresa de email serviciulvenituri@impozitelocale2.ro.

Valoarea taxei de rezervare a locului de parcare în Capitală pentru anul 2012 va fi stabilită prin Hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite