Copiii sărmani din Sectorul 4 au primit ghiozdane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Cristian Popescu - Piedone a oferit, astăzi, ghiozdane pline cu rechizite pentru 2.000 de copii de vârstă preşcolară şi şcolară, incluşi în programul de protecţie social.

Vacanţa de vară se apropie de sfârşit, motiv pentru bucureşteni să alerge din magazin în magazin şi să pregătească ghiozdănelul cu rechizite pentru cei mici. Însă, pentru mulţi, penarul şi cutia de acuarele pot reprezenta doar un lux.

Cu sprijinul Fundaţiei "Ionuţ Negoiţă", Primarul Cristian Popescu - Piedone a oferit, astăzi, ghiozdane pline cu rechizite pentru 2.000 de copii de vârstă preşcolară şi şcolară, incluşi în programul de protecţie socială la nivelul Sectorului 4. "Am încercat să facem ceva pentru aceşti copii, cred că sunt bucurosi şi de asemenea cred că va conta pentru ei acest gest. Părinţii au o problemă în a achiziţiona multe lucruri, pentru începutul de an. Acest gheozdănel echipat cu rechizite, aceste 2.000 de gheozdane vor face ceva mai uşoară şi facilă acestă perioadă de început de an", a spus omul de afaceri, Ionuţ Negoiţă.

„Ne mândrim cu rezultatele acestor copii"

Micuţii au aşteptat cuminţi în Rin Grand Hotel sosirea rechizitelor. Printre aceşti copii se afla şi Viorel, un băieţel de 11 ani. Provine dintr-o familie numeroasă cu şase fraţi. Este premiant, în fiecare an a terminat şcoala cu brio, numai calificative de FB. Participă la concursuri de matematică şi română. şi spune că vrea să devină avocat. "Ne mândrim cu rezultatele acestor copii, care pot fi exemple pentru mulţi alţi elevi. Ei nu numai că învaţă bine, dar o parte din ei sunt şi campionii noştri la diferite discipline sportive. Îi felicit pentru efortul depus, pentru performaţa lor", a spus Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu - Piedone.

Inscripţionate cu personajele lor favorite din benzi desenate, ghiozdanele, penarele, seturile de culori, ustensilele de scris sau pictat, caietele, riglele vor "anima" debutul anului şcolar şi îi vor ajuta să păşească pe drumul cunoaşterii pe micuţii cu care, din păcate, viaţa a fost mai puţin îngăduitoare.

De asemenea, primarul a dispus că, pe parcursul acestui an şcolar, cu ajutorul reprezentanţilor, D.G.A.S.P.C. Sector 4, să fie monitorizată activitatea şcolară a copiilor, pentru a veni cât mai prompt în întâmpinarea nevoilor lor şi a le asigura materialele didactice necesare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite