Concurs pentru amenajarea gratuită a scărilor de bloc: Bucureștenii povestesc istoria cartierului, Administrația redecorează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care locuiesc la bloc în București și nu le mai place cum arată interiorul scării se pot înscrie până pe 7 aprilie la un concurs pentru amenajarea acesteia.

Concursul face parte din proiectul „Remodelarea spațiului comun la bloc”, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Cei care doresc să participle la concurs trebuie să locuiască într-un cartier care ascunde o istorie interesantă sau pe o stradă care poartă numele unei personalităţi române.

Aplicația trebuie trimisă pe adresa de e-mail etajul1@scaradebloc.ro și constă într-o scrisoare de motivare de cel mult 300 de cuvinte.

Pe lângă motivarea importanței punerii în valoare a personalității sau a istoriei străzii ori a cartierului, aplicanţii trebuie să adauge obligatoriu și numele străzii pe care este situată scara de bloc, numărul de etaje al acesteia şi clădirile reper din vecinătate, cum ar fi școli, obiective turistice etc. De asemenea, în aplicaţie trebuie precizate datele de contact ale aplicantului și ale unei persoane decizionale din scara de bloc (administrator sau președinte de bloc etc.).

Organizatorii le recomandă celor care doresc să participe la concurs să îi anunţe şi pe administratorii de bloc înainte de a aplica.

Aplicaţia trebuie însoţită şi de cel mult cinci fotografii reprezentative cu exteriorul scării de bloc, intrarea în aceasta, cu holul de la intrare etc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite