Scandal electoral, cu bătăi şi împuşcături, în apropierea Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de o zi de la începerea alegerilor locale, un om a fost împuşcat şi alţi câţiva au fost bătuţi, într-o comună din apropierea Capitalei. Aceştia erau implicaţi în campania electorală.

Noaptea trecută, puţin după ora 1.00, o maşină a intrat într-un alt autoturism, în faţa primăriei.

Cei care au cauzat accidentul au coborât şi s-au năpustit cu bâte asupra celor aflaţi în maşina lovită.

Poliţistul aflat în zonă a făcut faţă cu greu bătăuşilor care îşi împărţeau pumni chiar în maşina lovită. Şoferul care a provocat accidentul a fugit şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a potoli mulţimea.

Zarva în localitate începuse cu aproape o oră înainte, când un bărbat a fost împuşcat în cap şi în umăr. Viaţa nu i-a fost pusă în pericol, pistolul avea gloanţe de cauciuc, vistima a fost lovită şi cu patul armei, în gât. Alte două persoane au fost lovite cu bâtele, relatează Realitatea TV.

Cei trei împărţeau fluturaşi electorali când s-au întâlnit cu susţinătorii altui candidat. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili vinovaţii în acest caz.

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite