Aproape 90.000 de maşini au circulat de sărbători între Bucureşti şi Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul auto înregistrat în perioada 24 decembrie – 2 ianuarie pe Valea Prahovei, pe tronsonul cuprins între Bucureşti şi Buşteni, a fost de aproape 90.000 de maşini, potrivit datelor Inspectoratului General al Poliţiei Române, prezentate azi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

În perioada Sărbătorilor de iarnă (24 decembrie – 2 ianuarie) gradul de ocupare în staţiunile de pe Valea Prahovei (judeţele Braşov şi Prahova) a fost de aproximativ 90 la sută, potrivit datelor asociaţiilor profesionale din turism transmise MDRT. În staţiunile de pe Valea Prahovei există 1.149 de structuri de cazare clasificate cu 32.445 de locuri de cazare.

Staţiunile au fost cele mai aglomerate în perioada Revelionului. Astfel, de Revelion, gradul de ocupare a crescut la 97 la sută în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Cel mai mare grad de ocupare în perioada sărbătorilor nu a fost înregistrat însă pe Valea Prahovei, ci în Bucovina turistică (judeţul Suceava). Astfel, aici gradul de ocupare pe întreaga perioadă a sărbătorilor a fost de 92 la sută, iar de Revelion, de 98 la sută.

Gradul de ocupare în principalele staţiuni montane româneşti în perioada sărbătorilor de iarnă a fost de aproape 83 la sută, iar de Revelion, de aproximativ 95 la sută,   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite