Bilanţ tragic după o zi de ploaie în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea urâtă de ieri a adus cu ea mai multe probleme pentru şoferi, în Capitală având loc o serie de accidente spectaculoase care, uimitor, s-au terminat cu bine pentru şoferi.

Trei persoane au ajuns, la spital, după ce două maşini s-au acroşat pe Şoseaua Pipera din Nordul Capitalei. Una dintre maşini s-a răstunat într-o groapă adâncă de trei metri, după ce şoferul a tras de volan şi a pierdut controlul autoturismului. O altă maşină a ajuns cu roţile în aer, în zona Piaţei Domenii, din cauza neatenţiei celui de la volan. Şoferul nu a mai putut controla maşina, din cauza drumului umed, şi a intrat într-un refugiu de tramvai, pe care l-a dărâmat. Pasagerii din maşina avariată nu au suferit răni grave, dar şoferul va fi nevoit să plătească stricăciunile.

Au scăpat ca prin urechile acului

Din cauza faptului că circula cu viteză şi afară ploua torenţial, Un alt bucureştean, de 32 de ani, a pierdut controlul volanului şi a lovit cu partea laterală un stâlp de trecere de pietoni. În urma impactului, maşina sa, un BMW seria 3, s-a rupt în două. Accidentul a avut loc în cartierul Giuleşti-Sârbi. Şoferul a scăpat doar cu o lovitură la cap şi nu a avut nevoie de internare. „În condiţiile în care este vorba de carosabil umed şi alunecos, conducătorii auto trebuie să circule cu maximă prudenţă", explică Ioana Stancu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Rutiere Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite