Romexpo: procedura de intrare în insolvenţă continuă. Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recursul făcut de conducerea Romexpo la decizia de intrare în insolvenţă, pentru o datorie de 180.000 lei, a fost respins, azi, de Curtea de Apel Bucureşti.

Romexpo a intrat în procedura de insolvenţă pe 25 mai pentru neplata unei datorii de peste 180.000 lei către firma Arsenoaiei & Mătăşel Consulting.Conducerea complexului expoziţional a făcut recurs la decizia de intrare în insolvenţă la sfârşitul lunii mai. Procedura va continua însă, întrucât Curtea de Apel Bucureşti a respins azi recursul.

"Curtea de Apel Bucuresti, prin Decizia pronunţată în data de 11.06.2012, a respins ca inadmisibilă cererea de suspendare provizorie a executării sentinţei pronunţată de Tribunalul Bucureşti prin care s-a deschis procedura generală a insolvenţei împotriva debitoarei Romexpo. Decizia pronunţată de Curtea de Apel este irevocabilă", se arată într-un comunicat al administratorului judiciar al Romexpo, firma Euro Insol.

Potrivit datelor transmise administratorul judiciar numit de instanţă, în 2010 Romexpo avea o cifră de afaceri de 44,4 milioane de lei, iar în 2011 afacerile au scăzut la 38 milioane de lei. Totodată, în 2010 firma înregistra un profit de 230.000 de lei, iar în 2011 a încheiat cu o pierdere de aproape 2,5 milioane de lei. Romexpo avea la 31 decembrie 2011 datorii de 21,47 milioane de lei.

Ulterior, Romexpo a anunţat că a atacat prin recurs decizia instanţei, apreciind-o incorectă şi nelegală, întrucât datoria invocată de firma care a cerut insolvenţa a fost achitată în luna mai.

Principalul acţionar al Complexului expoziţional Romexpo este Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite