Preşedintele Senatului a primit două buletine de vot pentru Primăria Sectorului 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Blaga, preşedintele Senatului, a votat în această dimineaţă, la secţia de votare de la Liceul I. L. Caragiale. El a primit două buletine de vot pentru Primăria Sectorului 1 şi a returnat membrilor comisiei duplicatul.

Vasile Blaga a sosit la secţia de votare în jurul orei 7.30, împreună cu soţia sa. După ce a intrat în cabina de vot, preşedintele Senatului a ieşit şi a returnat buletinul primit în plus, informează Realitatea TV. Întrebat, după vot, despre acest lucru, Blaga a răspuns: "Colegul de la secţia de votare mi-a dat două, din greşeală, nu intenţionat, două buletine de vot pentru primarul Sectorului, şi am returnat unul înapoi".

Blaga a mai declarat că speră să fie aleşi "oameni gospodari atât la conducerea Sectorului 1, cât şi a Primăriei Generale". "Avem oameni foarte serioşi, gospodari buni, care au confirmat în cei patru ani, mulţi foarte serioşi care vin acuma, deci aşteptări mari", a mai spus preşedintele Senatului. Totodată, el şi-a exprimat speranţa ca Bucureştiul să aibă un primar general "şi mai bun".

Blaga a menţionat că după ce a participat la votul pentru alegerile locale, va avea o audioconferinţă cu democrat-liberalii din ţară. "Foarte mulţi oameni buni stau de o parte, şi ăsta cred că este un rău de care trebuie să scape România, adică prea ne-am obişnuit să cererem, dar să nu ne implicăm", a mai comentat democrat-liberalul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite