UPDATE Edilii capitalei au făcut urări de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii capitalei au făcut urări de Anul Nou fie pe site-urile de socializare. Vezi ce urări au făcut edilii bucureşteni pe paginile lor de Facebook!

Sorin Oprescu, primarul general al capitalei

Dragi prieteni, vă aştept în Piaţa Constituţiei să trecem împreună în noul an cu încredere şi prietenie, cu sufletele împăcate. La mulţi ani Bucureşti! La mulţi ani România!

Neculai Onţanu, primarul sectorului 2

La mulţi ani! Vă doresc la toţi să petreceţi cu bine de Revelion, la cumpăna dintre ani, iar noul an, 2012 să Vă aducă numai bucurii, fericire, sănătate. Să Vă bucuraţi numai de împliniri iar Noul an, 2012 să Vă aducă armonie, pace, linişte şi speranţe împlinite. Să fim puternici şi încrezători în forţa noastră de a înfrânge orice obstacol şi a ne realiza cele dorite. Cu drag, La mulţi ani!

Cristian Poteraş, primarul sectorului 6

Le doresc atât locuitorilor Sectorului 6, cât şi tuturor românilor un An Nou plin de împliniri, multă sănătate şi bucurii alături de familie, de toţi cei dragi. La mulţi ani 2012!

Mihai Cristian Atănăsoaiei, prefectul capitalei

La mulţi ani! Doresc tuturor un An Nou cu multă sănătate, împliniri şi linişte. Capul sus în 2012!

UPDATE:

Primarul general Sorin Oprescu a transmis şi duminică un mesaj cu ocazia Anului Nou

La mulţi ani, din suflet, tuturor bucureştenilor!

Sper ca anul 2012 să aducă bucureştenilor ceva mai multă speranţă, mai multă sănătate şi mai multe împliniri.

Le mulţumesc tuturor bucureştenilor pentru că îşi păstrează atitudinea pozitivă, chiar şi în aceste vremuri grele, precum şi pentru căldura cu care s-au manifestat în aceste zile, alături de prieteni şi de cei dragi.

Am fost în mijlocul bucureştenilor la cumpăna dintre ani, şi am simţit cât de multă speranţă şi dorinţă de mai bine au toţi cei cu care m-am întâlnit. Le doresc tot binele din lume şi vreau să îi asigur că, atât cât depinde de mine, voi face ca 2012 să fie un an al reuşitelor, un an în care să fie mândri de comunitatea şi orasul lor! La mulţi ani!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite