În Bucureşti nu vor exista radare fixe, de Revelion. Peste 700 de radare vor monitoriza vitezomanii din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate radarele Poliţieri Rutiere au fost trimise, începând de azi, pe teren. Poliţia Rutieră colaborează cu Ministerul de Interne, având în dotare şi unităţi aeriene.

Bucureştiul este ferit de radarele fixe ale poliţiei, de Revelion. "Nu au fost, nu sunt şi nu vor fi niciodată, probabil, radare fixe de revelion, în Bucureşti" a declarat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Şoferii din întreaga ţară vor fi monitorizaţi de peste 700 de radare fixe şi mobile, cât şi de unităţile aeriene care vor survola Autostrăzile A1 şi A2, dar şi drumurile naţionale frecventate în această perioadă de şoferii români.

"Începând de azi şi până pe 2 ianuarie peste şapte sute de unităţi sunt amplasate pe drumurile importante din toată ţara. De sus, şoferii vor fi monitorizaţi de către unităţile aeriene ale Ministerului de Interne şi vor trimite informaţii despre eventualele incidente din trafic unităţilor de la sol" a declarat pentru Adevarul Cristi Ciocan, purtătorul de cuvânt Direcţia Rutieră.

Rămâneţi cu bucuresti.adevarul.ro pentru detalii ulterioare despre situatia traficului de Revelion.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite