S-au afişat rezultatele la rezidenţiat. Mediciniştii protestează în faţa Ministerului Sănătăţii că nu au locuri suficiente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care au susţinut duminica trecută examenul de rezidenţiat vor afla astăzi rezultatele care vor fi afişate la centrul de examen de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”. Nemulţumiţi că au promovat examenul şi nu au locuri suficiente, mediciniştii bucureşteni au organizat un protest spontan în faţa Ministerului Sănătăţii.

Tinerii s-au adunat în faţa Ministerului Sănătăţii şi protestează pentru că nu au decât 650 de locuri de medici rezidenţi, cu toate că există peste 1100 de persoane care au trecut concursul.

În acelaşi timp, alegerea locurilor şi centrelor de pregătire pentru rezidenţii care au obţinut punctaj de promovare la concurs se va desfăşura în aceeaşi zi în toate centrele în care s-au desfăşurat probele.

În plus, marţi, 29 noiembrie, de la ora 9.00, la direcţiile de sănătate publică se va face repartiţia celor care au concurat pe posturile scoase la concurs.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite