Îţi reabilitezi termic locuinţa pe cont propriu? Primăria te amendează. Vezi aici cu cât!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii de locuinţe care vor efectua lucrări de reabilitare termică fără autorizaţie de construire riscă să fie sancţionaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 100.000 de lei.

Inspectorii Serviciului Disciplină în Construcţii, subordonat Primăriei Sectorului 6, au amendat până în prezent 18 proprietari de apartamente care executau individual lucrări neautorizate de reabilitare termică. Amenzile primite de aceştia au fost de câte 1.000 de lei fiecare.

Potrivit prevederii legii, reabilitarea termică a imobilelor se execută pe întreaga construcţie şi numai după obţinerea autorizaţiei de construire de la Primăria Sectorului 6.

Inspectorii instituţiei, primesc tot mai des reclamaţii de la asociaţiile de proprietarii privind persoanele care efectuază acest gen de lucrări la locuinţe, fără autorizaţie, încălcând astfel prevederile legale.

Statistica activităţilor derulate de către Serviciul Disciplină în Construcţii arată că de la începutul lui 2011 şi până în prezent, valoare totală a sancţiuniilor aplicate bucureştenilor care nu au respectat legislaţia depăşeşte 120.000 de lei. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite