Peste 1.100 de blocuri sunt cuprinse în programul de reabilitare termică din sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou lot de 598 blocuri, care vor intra în reabilitare termică, a fost transmis de primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, către Serviciul Electronic de Achiziţii Publice, ajungând astfel la numărul de 1.108 blocuri înscrise în programul naţional de creştere a performanţei energetice.

Noile blocuri se adaugă celor 510 imobile aflate deja în diverse stagii de execuţie a programului de reabilitare termică. Este vorba despre 265 de blocuri din care 52 sunt finalizate şi recepţionate, 120 sunt finalizate şi în curs de recepţie, iar 93 sunt în faze avansate de execuţie. Alte 245 de blocuri vor intra în reabilitare termică anul acesta în lunile aprilie şi mai.

Primăria Sectorului 2 mai are în evidenţă încă 811 blocuri de locuinţe pentru care realizează verificarea documentelor depuse de asociaţiile de proprietari.

În ceea ce priveşte situaţia celor 598 de blocuri, în şedinţa Consiliului Local Sector 2 din data de 1 februarie a fost aprobat bugetul pentru realizarea documentaţiilor (expertize tehnice, audituri energetice, proiectele tehnice) necesare începerii lucrărilor de reabilitare termică. În această săptămână a fost transmis în Serviciul Electronic de Achiziţii Publice anunţul de scoatere la licitaţie a serviciilor de proiectare a noului lot de 598 de blocuri. Potrivit reglementărilor în vigoare, în termen de 14 zile de la publicarea anunţurilor se vor verifica documentaţiile şi se va primi răspunsul de validare şi scoaterea la licitaţie publică a serviciilor.

Lista celor 598 de blocuri poate fi consultată pe site-ul Primăriei Sectorului 2 la adresa www.ps2.ro la rubrica “Hotărârile Consiliul Local sector 2, şedinţa din 20.01.2012, Hotărârea numărul 6”. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite