Parcul de tramvaie din Bucureşti nu este înnoit cu anii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul de tramvaie nu a mai fost înnoit de cinci ani de zile, dar nici Regia de Transport Bucureşti nu ştie când se vor face invetiţii în tramvaie şi maşini.

„Parcul de autobuze a fost înnoit în 2004-2008, penru parcul de tramvaie s-a pus problema înnoirii lui încă de la începutul acestui mandat”, a declarat şeful Consiliului General al Capitalei, care are în custodie RATB, Călin Murg, pentru RTV.

Reacţia autorităţii la accidentul petrecut în în pasajul Lujerului este cea standard: "Asemenea situaţii se pot întâmpla, există asigurări. RATB este asigurată ca să gestioneze o asemenea situaţie", a completat Murg. Şocul este doar de partea călătorilor accidentaţi în carambolul dintre cele trei tramvaie.

Totuşi, banii RATB circulă, Călin Murg este acţionar la Danik Company, care a închiriat spaţii de la Regie. "Este o companie la care sunt acţionar. Danik company a avut un contract prin care a închiriat mai multe spaţii de la RATB, în urmă cu câţiva ani. Mi se pare aberant să discutăm despre această problemă în loc să discutăm despre situaţia RATB", a spus el.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite