RATB va fi cu ochii pe suporterii care merg azi la Naţional Arena pentru meciul dintre Oţelul Galaţi şi Benfica Lisabona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti au anunţat că vor monitoriza cu atenţie liniile de transport din zona Stadionului Naţional Arena, de fiecare dată când acolo vor avea loc evenimente.

Meciul de fotbal din această seară este prima ocazie cu care RATB va monitoriza funcţionarea mijloacelor de transport care circulă pe lână stadion. Reprezentanţii regiei au mai precizat că, în cazul în care va fi necesar, vor prelungi programul liniilor de autobuze102, 335, 104, 330, 101, 311, liniilor de troleibuze 86 şi 90, dar şi cel al liniilor de tramvaie 1, 40 şi 56, până la miezul nopţii.

Totuşi RATB a decis să nu înfiinţeze linii speciale pentru evenimentele mari, dacă organizatorii acestora nu îşi asumă costurile de exploatare. „Drept urmare, la evenimente de acest tip, în cazul în care organizatorii nu solicită acest lucru, călătoria spectatorilor cu mijloacele de transport în comun va fi contra cost", precizează reprezentanţii regiei.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite