Autobuze speciale pentru meciul de fotbal dintre Steaua şi Twente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RATB va înfiinţa linii speciale de autobuze şi tramvaie pentru preluarea celor care vor fi prezenţi pe Arena Naţională la meciul de fotbal Steaua-Twente.

Cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucureşti şi Twente Enschede, care se va desfăşura azi pe Stadionul Naţional Arena, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va monitoriza funcţionarea mijloacelor de transport din zonă, respectiv liniile de autobuze 102, 335, 104, 330, 101, 311, liniile de troleibuze 86 şi 90, liniile de tramvaie 1, 40 şi 56, precum şi liniile de noapte.

Pentru defluirea celor prezenţi pe stadion, RATB va înfiinţa linii speciale de autobuze şi tramvaie care vor asigura transportul spectatorilor spre Piaţa Unirii, de unde se pot accesa relaţii de transport spre principalele cartiere bucureştene, prin intermediul celor 23 linii de noapte.

Autobuzele vor avea plecări spre Piaţa Unirii din zona intersecţiei Str. Maior Coravu/Şos. Mihai Bravu şi din zona intersecţiei Str. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă.

Tramvaiele vor putea fi accesate din staţia Stadionul Naţional de pe Bd. Basarabia şi din staţia Vatra Luminoasă de pe Bd. Mihai Bravu.

Preţul unei călătorii este 1,3 lei, iar accesul călătorilor pe liniile speciale cât şi pe liniile de noapte se va realiza pe baza cardului de transport.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite