Autobuzele turistice supraetajate, închiriate pentru un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autobuzele turistice supraetajate de pe linia Bucharest City Tour ar putea fi disponibile pentru o perioadă mai lungă de timp.

RATB a lansat o licitaţie pentru încheierea unui acord cadru în vederea închirierii a patru autobuze turisatice supraetajate, cu o durată de 12 luni. Regia estimează în anunţul de licitaţie încheierea a două contracte suubsecvente acordului cadru. Durata unui contract subsecvent va fi cuprinsă între şase şi şapte luni.

Valoarea estimată a acordului cadru pentru toate cele 12 luni este de 264.000 de euro, fără TVA.    

Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, autobuzele trebuie să aibă cel puţin 70 de locuri pe scaune şi instalaţie de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat atât în salonul de pasageri, cât şi la postul de conducere. Vechimea autobuzelor nu poate fi mai mare de opt ani.
 
Ofertele pot fi depuse până pe 23 aprilie şi vor fi deschise în aceeaşi zi.

RATB a anunţat la sfârşitul lunii martie că autobuzele supraetajate vor fi reintroduse pe linia Bucharest City Tour din mai.

Proiectul Bucharest City Tour a fost lansat pe 28 iulie 2011 de RATB şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi, potrivit regiei, s-a bucurat de un real succes în rândul turiştilor români şi străini. Astfel, numărul celor care au călătorit cu autobuzele  supraetajate, în cele patru luni de circulaţie, a fost de peste 27.000.

Anul trecut, RATB a închiriat patru autobuze supraetajate de la Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanţa cu 60.000 de euro, pentru o durată de trei luni. În prezent, pe linia turistică circulă autobuze Mercedes Citaro Euro 4, care au fost introduce odată cu venirea iernii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite