Adrian Criţ, înlocuit la şefia RATB cu Viorel Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii PDL în Primăria Capitalei şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti au propus marţi revocarea din funcţie a directorului RATB, Adrian Criţ.

Propunerea pedeliştilor a fost acceptată, iar succesorul lui Adrian Criţ va fi, potrivit unor surse din cadrul Primăriei Capitalei, Viorel Popescu. Conform informaţiilor, Viorel Popescu este „un inginer introdus recent în Consiliul de Administraţie al RATB”.

Un an şi cinci luni la cârma RATB
Investit în funcţie la 18 iunie 2010, Adrian Criţ a fost demis din raţiuni politice. Acestuia i se reproşează că a contribuit la deteriorarea imaginii Partidului Democrat Liberal, prin mai multe acţiuni. Surse din cadrul Primăriei Capitalei susţin că, in ciuda promovării unor proiecte benefice şi de impact în cadrul RATB, Criţ ar fi "călcat pe bec" din cauza unor contracte pe care le-ar fi făcut atât în numele instituţiei, cât şi în nume personal. Aceste contracte ar fi legate de Fabrica RATB, de reluarea activităţii acesteia şi de unele investiţii pe care nu le-ar fi dus la bun sfârşit.
Proaspăt demis, Adrian Criţ nu a putut fi contactat pentru o reacţie vizavi de acuzaţiile de mai sus.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite