Se reia circulaţia tramvaielor în zona Gara Basarab

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ani de restricţii de circulaţie, bucureştenii se vor putea deplasa din nou cu mijloacele de transport în comun în zona Pasajului Basarab. Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunţat că, începând de mâine, pe la Gara Basarab vor circula şase linii RATB. 

Circuitele tramvaielor şi autobuzelor au fost reluate imediat ce lucrările de infrastructură la terminalul multimodal din zona pasajului s-au încheiat. "Odată cu finalizarea lucrărilor la Gara Basarab, RATB a reînfiinţat linia 35 de tramvai pe traseul Depou Militari- Gara Basarab. De asemenea, tot la această dată, liniile de autobuze 635, 282, 780, 123 şi 133 au fost reorganizate astfel încât să ajungă la Gara Basarab", a spus Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt al RATB. Mijloacele de transport în comun vor circula pe noile trasee chiar de mâine dimineaţă, la intervale orare normale, adaptate fluxului de călători din zonă.

Traseu reînfiinţat

În prima parte a lunii, la pasajul Basarab au fost date în folosinţă trei linii RATB, 106, 178 şi 63. Tot atunci, la terminal a fost deschis şi un spaţiu amenajat pentru staţionarea maşinilor de taxi. Singura linie care a fost reînfiinţată cu această ocazie este cea a tramvaiului 35, care va circula de la Depoul Militari, pe Strada Valea Cascadelor, pe Bulevardul Preciziei, Bulevardul Timişoara, Bulevardul G-ral Vasile Milea, Şoseaua Orhideelor , până la Gara Basarab. Restul mijloacelor de transport vor circula pe rute reorganizate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite