EXCLUSIV Alis Grasu, șefa de la Ambulanța București: „Nu vin în locul lui Raed Arafat. Zvonul este fals!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Serviciului de Ambulanță București a declarat că în niciun caz nu va ocupa locul lui Raed Arafat, contrar unor informații vehiculate în presă, potrivit cărora aceasta ar fi devenit noul director al SMURD.

Raed Arafat, secretarul de stat al Ministerului Sănătății și coordonatorul SMURD, și-a dat demisia cu puțin timp în urmă, iar presa a mediatizat informații conform cărora Alis Grasu, șefa de la Ambulanța București, va ocupa locul rămas liber la conducere.

„Nu știu de unde provine zvonul”

Contactată de „Adevărul”, Alice Grasu a informat că zvonul este fals și că nici nu știe cum a luat naștere acesta. „Nu vin în locul lui Raed Arafat. Zvonul este fals și nici nu știu de unde provine!”, a declarat managerul.

Întrebată daca știe cine va ocupa poziția lăsată liberă de directorul SMURD, Alis Grasu a mărturisit că nu știe să existe astfel de discuții deocamdată.

Raed Arafat nu e de acord cu legea sănătății

Subsecretarul de stat, Raed Arafat, şi-a dat demisia, susţin unele surse medicale. Oficialii de la Ministerul Sănătăţii nu confirmă încă depunerea demisiei. Raed Arafat a declarat aseară că ia în calcul demisia pentru că  nu  este de acord cu forma legii sănătăţii în privinţa serviciului de ambulanţă de urgenţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite