Reţea de proxenetism, prinsă într-un club cu specific japonez din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada iunie – decembrie 2011, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 de Poliţiei au desfăşurat descinderi pentru arestarea unei grupări infracţionale de proxenetism – prostituţie.

În urma cercetărilor, reţeaua coordonată de P. Efim, în vârstă de 52 de ani, a fost prinsă într-un club din Sectorul 1 unde îşi desfăşura activitatea.

Sub pretextul unui local cu specific japonez, grupul racola clienţi cărora le ofereau  fete, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale contracost. Aceştia au reuşit să producă aproximativ 120.000 de euro din proxenetism şi prostituţie.

Astfel, în urma descinderilor au fost reţinute cinci persoane care făceau parte din grup, respectiv P. Efim, I. Ionela, P. Eugenia, V. Paula şi L. Marina,  şi 13 prostituate, împreună cu mai mulţ clienţi. De asemenea, în incinta clubului au fost găsite sumele de 2.000 de euro, 2.000 de dolari şi 10.000 de lei, bani proveniţi din comiterea infracţiunilor de prostituţie – proxenetism.

Infractorii au fost reţinuţi pe o perioadă preventivă de 29 de zile. Cercetările s-au realizat cu sprijinul Poliţiei Sectorului 1 – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Sectorului 1.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite