Comerţul cu băuturi alcoolice, interzis în continuare în zona pieţei Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 a prelungit perioada de interzicere a  comercializării şi desfacerii băuturilor alcoolice de către agenţii economici din zona adiacentă pieţei Universităţii, în perioada 1–13 februarie, între orele 12.00 şi 24.00, pe perioada desfăşurării adunărilor de protest.

Decizia a fost luată la solicitarea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Măsură se aplică tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele artere de circulaţie: Bulevardul Dacia, Calea Moşilor, strada Traian şi Calea Călăraşilor până la limita de sector.

Potrivit Primăriei Sectorului 2, interdicţia a fost prelungită pentru buna desfăşurare a adunărilor de protest din Piaţa Universităţii şi zonele adiacente acesteia şi protejarea manifestanţilor de infiltrarea unor oameni sub influenţa băuturilor alcoolice care ar putea perturba sau afecta manifestaţiile paşnice ce au loc în acel perimetru. 

De la dispoziţia Primăriei Sectorului 2 se exceptează unităţile de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunţi, botezuri, aniversări de zile festive etc.

Cadrele Poliţiei Locale a Sectorului 2 vor verifica respectarea măsurilor de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice, iar cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 şi 5.000 lei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite