Mihai Mocan este ultimul manifestant-erou din Piaţa Universităţii: vine în Piaţă odată cu ceilalţi, dar pleacă întotdeauna ultimul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Mocan este cel care ţine steagul sus pe timpul nopţii, când chiar şi cei mai convinşi manifestanţi nu mai rezistă frigului. Tânărul de 28 de ani este din Constanţa, este un orfan şomer cu porniri de revoluţionar.

Un cititor bucuresti.adevarul.ro, prezent şi el la manifestaţiile din centrul oraşului, povesteşte cu admiraţie cum protestatarul şomer ţinea în braţe steagul şi-i aştepta parcă, pe ceilalţi să se întoarcă. „Eu personal i-am luat o cafea caldă pe la 4, cand n-am mai rezistat şi m-am dus să mă culc " povesteşte bărbatul.

image

Potrivit trecătorului care ne-a trimis şi poze cu Mihai, manifestantul-erou îşi caută un loc de muncă de 6 luni şi nu a găsit nimic. Are varianta de a lucra în străinătate la cules de căpşuni sau ca muncitor pe şantier, dar cu toate astea refuză să plece din ţară. „E primul dintre noi care a ramas peste noapte. Ieri noapte a venit <<inarmat>> cu o pâine şi o sticlă de Frutti Fresh" concluzionează manifestantul care i-a făcut poză.

Târziu în noapte, Mihai Mocan era singurul din Piaţa Universităţii care încă mai protesta. Pe pancarta lui era scris: „Nu înţelegi că ţara nu te vrea? Vom sta aici până vei pleca!"

A ZECEA ZI DE PROTEST în Piaţa Universităţii din Capitală

image
image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite