Sală nouă de sport la Grupul Şcolar Industrial Dacia din sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a semnat azi autorizaţia de construire pentru o nouă sală de sport, care va fi ridicată în incinta Grupului Şcolar Industrial Dacia.

Cu un regim de înălţime de P+1E, clădirea va include la parter un teren pentru practicarea tuturor sporturilor de sală – baschet, volei, handbal, mini fotbal, tenis. De asemenea, atât pe zona de parter, cât şi la etaj vor fi amenajate vestiare. Conform proiectului, suprafaţa totală construită la sol va fi de 1.000 de metri pătraţi , iar cea desfăşurată, de aproximativ 1.300 de metri pătraţi. Zona de vestiare va avea o structură de beton, total închisă în structură metalică.

Lucrările de construire vor începe în perioada imediat următoare şi vor fi finalizate în cursul acestui an.

„Sunt bucuros că se construieşte, în special când se construieşte în scopul dezvoltării sănătoase şi armonioase a copiilor noştri. Orele de educaţie fizică dau copiilor noştri un tonus mai bun şi sporesc capacitatea lor de concentrare. Pe lângă aceste beneficii, activitatea sportivă îi învaţă pe copii şi fairplay-ul şi le dezvoltă spiritul de echipă”, a declarat primarul sectorului 4.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite