Primăria Sectorului 3 asigură căldura pentru toate sălile de clasă din şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 3 a precizat printr-un comunicat de presă că asigură toate condiţiile ca procesul de şcolarizare să se desfăşoare în condiţii optime din punct de vedere al căldurii sălilor de curs, iluminatului şi siguranţei elevilor.

“Primăria Sectorului 3 a luat măsuri de verificare a tuturor instalaţiilor sanitare, centralelor termice, căilor de acces şi instalaţiilor de alimentare cu apă potabilă, astfel încât să se prevină posibile deficienţe în zilele în care temperaturile sunt mult sub media normală a acestei perioade”, se spune în comunicat.

Totodată, Primăria Sectorului 3 a solicitat verificarea tuturor instalaţiilor electrice, termice şi de alimentare cu apă şi eficientizarea consumului de utilităţi.

“În timpul orelor de curs, se vor asigura toate condiţiile, astfel încât procesul de învățare să se  desfăşoare la o temperatură optimă”, se mai arată în comunicat.

Pentru orice fel de avarii ce ţin de reţelele de utilităţi se va interveni în cel mai scurt timp, directorii unităţilor şcolare având la dispoziţie dispeceratul non stop al Primăriei Sectorului 3 – tel 021-9854.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite