Programe artistice susţinute de copii la cluburile pentru vârstnici din sectorul 2, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din centrele after school din sectorul 2 vor face adevărate demonstraţii ale talentului artistic, în faţa membrilor celor trei cluburi ale Primăriei Sectorului 2, cu prilejul sărbătorii dedicate zilei de 24 ianuarie.

Pentru sărbătorirea zilei de 24 ianuarie, copii din centrelor de tip after-school din sectorul 2 vor susţine un program artistic pentru membrii celor trei cluburi pentru persoane vârstnice care aparţin Primăriei Sectorului 2.

Astfel, mâine, de la ora 13.00, copiii îşi vor demonstra talentul artistic în faţa membrilor Clubului înţelepţilor din Bulevardul Basarabia nr. 96, iar de la ora 16.00 îi vor încânta cu prestaţiile lor pe cei de la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională din strada J. L. Calderon nr. 39.

Copiii au susţinut şi vineri un program artistic la Clubul Seniorilor din Parcul Plumbuita.

Programul prezentat de copii cuprinde recitaluri de poezie, un moment intitulat „Treceţi batalioane române”, dansuri populare – Românaşul şi Româncuţa, precum şi momentul muzical “Doamne, ocroteşte-i pe români!”. Toţi cei prezenţi se vor strânge într-o tradiţională Horă a Unirii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite