În sectorul 2 nu vor mai exista până la sfârşitul anului străzi fără apă, canalizare şi sistem rutier. Vezi lista străzilor pe care se vor face lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin investiţiile care vor fi realizate în acest an, toate străzile din sectorul 2 vor avea până la sfârşitul lui 2012 reţele de apă şi canalizare şi sistemul rutier reabilitat, a anunţat azi primarul Neculai Onţanu.

Onţanu a prezentat azi programul de reparaţii,întreţinere şi reabilitare a sistemului rutier din sectorul 2 pentru acest an. Acesta cuprinde reabilitarea a 123 străzi, refacerea sistemului rutier pe 32 străzi şi reparaţii locale pe 68 străzi. Pentru întregul program a fost alocată suma de 50,2 milioane lei, din care 31,4 milioane de lei de la bugetul local, 14,6 milioane de lei din fonduri europene şi 4,2 milioane de lei pentru cofinanţarea programelor derulate cu fonduri europene.
Programul are următoarele etape:
- în perioada 15 martie – 15 mai va fi finalizată reabilitarea unui număr de 24 de străzi din cartierul Baicului
- în perioada 15 martie – 15 iulie va fi finalizată reabilitarea unui număr de 53 de străzi
- în perioada 15 iulie – 15 noiembrie va fi finalizată reabilitarea sistemului rutier pe 46 de străzi din cartierul Steaua Roşie – Plumbuita
- în perioada 5 martie – 18 martie vor fi finalizate reparaţiile locale pe 68 de străzi
- în perioada 20 martie – 30 aprilie va fi finalizată refacerea sistemului rutier pe 32 de străzi
Primarul sectorului 2 a precizat că prin reabilitare se înţelege refacerea totală a infrastructurii şi turnarea a două straturi de asfalt binder şi uzură care însumează 9 cm. Reparaţiile locale constau în intervenţiile locale în carosabil prin care, după caz, se reface infrastructura şi se toarnă asfalt (plombare). Refacerea sistemului rutier presupune intervenţia asupra infrastructurii, acolo unde este cazul, turnarea de covoraşe de asfalt locale sau pe toată suprafaţa carosabilului.

Vezi aici lista străzilor pe care se vor face lucrări!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite