Nu-ţi cureţi gheaţa de pe trotuarul din faţa casei, rişti să te alegi cu dosar penal dacă au loc accidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70 de amenzi contravenţionale în valoare totală de 17.300 de lei a aplicat Primăria Sectorului 2 persoanelor fizice şi juridice care nu şi-au curăţat trotuarele de gheaţa sau zăpada depusă în faţa caselor sau spaţiilor comerciale pe care le deţin.

Echipele de control ale administraţiei publice locale a sectorului 2 verifică toate arterele de circulaţie pentru identificarea şi sancţionarea celor care nu-şi curăţă trotuarele, precum şi a clădirilor care au ţurţuri ce pun în pericol bucureştenii.

În prezent sunt monitorizate toate cartierele sectorului 2 pentru a identifica imobilele care au bucăţi mari de gheaţă la straşinele caselor şi sunt sesizaţi proprietarii acestora despre obligaţia civică pe care o au, de a întreprinde măsurile necesare pentru îndepărtarea lor.

Primăria Sectorului 2 le aminteşte proprietarilor faptul că în cazul în care vor avea loc accidente, în urma cărora vor rezulta victime omeneşti, sunt direct răspunzători de producerea acestora şi, dacă vor exista decese, riscă să li se întocmească dosar penal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite