Poliția Locală Sector 1 vine în ajutorul persoanelor vârstnice și nedeplasabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele vârstnice și nedeplasabile din sectorul 1 că pot suna 24 de ore din 24 la numărul de telefon 021/9540 pentru a beneficia de un pachet de servicii socio-medicale de bază.

Până la îmbunătățirea condițiilor meteo, pentru a evita ieșirea din casă a persoanelor vârstnice și nedeplasabile, Ambulanța Socială și Poliția Locală Sector 1 sunt alături de aceste categorii de persoane, făcându-le cumpărăturile și asigurându-le asistența medicală de bază.

Specialiștii Centrului Multifuncțional Caraiman monitorizează starea de sănătate a solicitanților, măsurându-le glicemia şi tensiunea arterială, precum și pulsul și nivelul de oxigen din sânge, iar agenții locali le fac cumpărăturile necesare traiului zilnic (alimente, medicamente, apă etc.).

Persoanele care se încadrează în aceste categorii mai pot solicita ajutor în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 7.00 şi 19.00, la nr. de tel 021/9644 - Ambulanța Socială.

Până în prezent, zeci de persoane din cartierele Pajura, Băneasa, Grivița - 1 Mai, Aviației, care au avut nevoie de ajutor, au beneficiat de serviciile puse la dispoziția lor de către administrația locală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite