Rugbiștii dau o mână de ajutor la deszăpezirea spitalelor din sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de sportivi de la cluburile de rugby din Bucureşti participă azi la acţiuni de deszăpezire în zona zpitalelor din sectorul 1.

Este vorba despre spitalele Grigore Alexandrescu, Sf. Maria, Filantropia, Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi Oftalmologie. Primăria sectorului 1 le-a pus la dispoziţie rugbiştilor utilaje şi lopeţi.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a mulțumit Federației Române de Rugby pentru sprijinul acordat în acțiunea de deszăpezire a spitalelor.

”În aceste momente deosebite este nevoie de implicare și solidaritate din partea tuturor cetățenilor. Prin gestul lor, rugbyștii au arătat că le pasă, dând un exemplu de spirit civic. Le mulțumesc în mod deosebit pentru ajutorul dat la deszăpezire”, a spus Chiliman.

Totodată, Chiliman face un apel la asociațiile de locatari din Sectorul 1 să curețe zăpada din perimetrul blocurilor și să o depoziteze pe spațiile verzi și nu pe carosabil. Același apel este adresat și proprietarilor de mașini care își curăță autoturismele de zăpada căzută în ultimele zile. Utilaje ale Companiei Romprest vor ridica zăpada depozitată de cetățeni și o vor transporta în zona de Nord a Bucureștiului, în spațiile prestabilite.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite