Directorii Primăriei Sectorului 4 coordonează direct de pe utilajele REBU activitatea de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din dispoziţia primarului Cristian Popescu-Piedone, toţi directorii din cadrul Primăriei Sectorului 4 se vor afla în teren, pe utilajele societăţii REBU, pentru a coordona în mod direct activitatea de deszăpezire.

Edilul a împărţit teritoriul Sectorului 4 în 11 zone, astfel încât fiecare dintre aceştia se va deplasa în aria de competenţă, pe străzile şi aleile dintre blocuri cu un utilaj şi o echipă de lucrători ai societăţii de salubrizare, pentru a se asigura că acestea sunt degajate corespunzător.
   
Pe raza Sectorului 4, activitatea de deszăpezire este realizată de SC REBU SA, prestaţia societăţii de salubrizare fiind monitorizată permanent de Direcţia Prestări Lucrări, Servicii Comunitare din cadrul Primăriei, pentru a se acţiona cu promptitudine, în vederea îndepărtării efectelor iernii.
        
Conform programului, operatorul de salubrizare are în teren 51 de utilaje cu plug şi cu un număr de 300 de muncitori, având asigurat în stoc un necesar de material antiderapant de 2.000 de tone de clorură de calciu, 1.000 de tone clorură de sodiu şi 100 de tone motorină pentru utilaje.
         
Primarul Cristian Popescu-Piedone a hotărât ca să se acţioneze concomitent pe marile artere de circulaţie, pe traseul mijloacelor de transport în comun, în intersecţiile principale, zona trecerilor de pietoni şi pe trotuarele aferente acestora, în staţiile RATB, cât şi pe străzile şi aleile dintre blocuri.         

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite