3.938 de burse pentru elevi, acordate de Primăria Sectorului 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Liviu Negoiță va propune Consiliului Local al Sectorului 3, într-o şedinţă care va avea loc mâine, adoptarea unei Hotărâri privind aprobarea cuantumului unei burse acordate din sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat și a numărului estimat al acestora la nivelul unităților de învățământ preuniversitar aflate în administrarea sectorului 3.

Astfel, se vor acorda burse școlare pentru 3.938 de elevi în valoare de 130 lei, pentru semestrul II al anului școlar 2011-2012 și pentru semestrul I al anului școlar 2012-2013.

Acestea se acordă în conformitate cu prevederile Legii Educației Național, în limita fondurilor aprobate cu această destinație, iar cuantumul unei burse acordate și numărul acestora se stabilesc anual prin hotărârea Consiliului Local.

Bursele de care pot beneficia elevii sunt: de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social. Un elev nu poate primi două burse simultan, dar are dreptul să opteze pentru cea cu valoare mai mare sau cea care se acordă pentru o mai mare perioadă de timp.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite