Alte proteste aprobate de Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Analiza şi Avizare a Cererilor pentru Desfăşurarea Adunărilor Publice a aprobat la ultima şedinţă alte trei manifestări publice în Bucureşti, a anunţat Primăria Capitalei.

Astfel, Asociaţia 21 decembrie 1989 va organiza în perioada 1-3 februarie, între orele 13.00 şi 14.00, o adunare publică de protest în vederea îmbunătăţirii unor amendamente aduse Legii Recunoştinţei, pe trotuarul de vizavi de sediul UNPR, din strada Gheorghe Brătianu nr. 7, sector 1 conform schiţei anexate la protocol. Afluirea şi defluirea participantilor se vor face individual. Nu se va perturba circulaţia rutieră şi pietonală din zonă şi nu se va obstrucţiona accesul în instituţia respectivă. La manifestaţie vor participa aproximativ 30 de persoaneîn fiecare zi.

De asemenea, Asociaţia 21 decembrie 1989 va organizeaza în perioada 1-3 februarie, între orele 13.00 şi 14.00, o adunare publică de protest în vederea îmbunătăţirii unor amendamente aduse Legii Recunoştinţei, la sediul UDMR, pe strada Puşkin nr. 5, sector 1, lateral faţă de intrarea în sediu, în spaţiul delimitat de forţele de ordine. Afluirea şi defluirea participanţilor se vor face individual. Nu se va perturba circulaţia rutieră şi pietonală din zonă şi nu se va obstrucţiona accesul în instituţiile din zonă. La acţiune vor lua parte în jur de 20 de personae pe zi.

Totodată, Berechet Luminiţa Eugenia va organiza în perioada 1-3 februarie, între orele 13.00 şi 15.00, un pichet de protest pe aleea Patriarhiei, la baza Colinei Patriarhiei Române, pe trotuarul din dreapta în sensul de urcare. Nu se va perturba circulaţia rutieră şi pietonală din zonă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite