Cinci manifestaţii, aprobate de Primăria Capitalei pentru perioada următoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru perioada următoare, Comisia de Analiză şi Avizare a Cererilor pentru Desfăşurarea Adunărilor Publice a aprobat un număr de cinci manifestări publice, a anunţat Primăria Capitalei.

Este vorba despre pichetul de protest organizat azi, între orele 15.00 şi 16.00, la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, de Federaţia Sindicatelor Libere din Invăţământ, Federaţia Sindicatelor din Invăţământ Spiru Haret şi Federaţia Educaţiei Naţionale. Pichetul de protest va avea loc pe trotuarul de vizavi. Afluirea participanţilor se va face individual între orele 14.30 şi 15.00. Defluirea participanţilor se va face individual între orele 16.00 şi 16.30. Nu se va perturba circulaţia rutieră şi pietonală din zonă şi nu se va obstrucţiona accesul în instituţia pichetată. La acţiune sunt aşteptate aproximativ 150 de persoane.

De asemenea, a mai fost aprobată o adunare publică de protest la sediul PDL - sediul din Aleea Modrogan nr. 1, sector 1, pe trotuarul de vizavi, paralel cu Bulevardul Aviatorilor, în partea stângă faţă de intrarea pe stradă. Adunarea public va fi organizată de Asociaţia 21 Decembrie 1989 în perioada 23-27 ianuarie, între orele 11.45 şi 13.30. Afluirea şi defluirea participanţilor se va face individual. Nu se va perturba circulaţia rutieră şi pietonală din zonă şi nu se va obstrucţiona accesul în instituţiile din zonă. La manifestare se aşteaptă participarea a aproximativ 50-150 de personae pe zi.

Totodată, a fost aprobată şi o solicitare a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, care va organiza, în perioada 23–31 ianuarie, adunări publice de protest, intre orele 10.00 şi 19.00, pe trotuarul de lângă monumentul Leul. Numărul de participanţi estimate este de 150, în fiecare zi.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a mai primit aprobare pentru organizarea în data de 24 ianuarie a unui miting şi marş de protest între orele 9.30 şi 17.00. Miting-ul va avea loc în Piaţa Victoriei, până la ora 14.30. Între orele 14.30 şi 15.30, participanţii vor pleaca în marş pe traseul Piaţa Victoriei - Bulevardul Aviatorilor, până la Piaţa Charles de Gaulle - Calea Dorobanţi, până la sediul TVR, unde manifestanţii se vor grupa pe strada Emil Pangratti şi trotuarul din faţa TVR, unde vor continua protestul până la 16.30. Deplasarea se va face pe banda unu de circulaţie şi trotuar. Între orele 16.30 şi 17.00, se va face defluirea individuală a participanţilor din Bucureşti şi îmbarcarea participanţilor din provincie în mijloacele de transport aflate pe Bulevardul Aviatorilor, între statuia Aviatorilor şi Charles de Gaulle. La această manifestaţie vor participa aproximativ 10.000 de persoane.

A mai fost acordată autorizaţie şi pentru un miting de protest care va fi organizat de CNS Cartel Alfa şi Asociaţia Aurarilor Alburnus Maior Roşia Montană, în data de 28 ianuarie, între orele 11.00 şi 12.15, la sediul Ministerului Mediului, în Piaţa Constituţiei, în spaţiul delimitat - latura dinspre Ministerul Mediului, de unde se va deflui individual. Adunarea participanţilor se va face individual între orele 10.30 şi 11.00. Defluirea participanţilor se va face individual între orele 12.00 şi 12.30. Nu se va perturba circulaţia rutieră în zonă. Nu se va bloca accesul în instituţia pichetată. La acţiune sunt aşteptate aproximativ 5.000 de persoane.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite