Ce manifestări vor mai fi organizate în capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa Comisiei de Analiză şi Avizare a Cererilor pentru Desfăşurarea Adunărilor Publice au fost aprobate o serie de manifestări publice, a anunţat Primăria Capitalei.

Astfel, Sindicatul Naţional Îmbunătăţiri Funciare va organiza în zilele de 26, 27 şi 30 ianuarie, între orele 10.00 şi 12.00, pichete de protest faţă de neacordarea salariilor şi faţă de lipsa protecţiei sociale a salariaţilor disponibilizaţi de la ANIF RA, la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pe trotuar, între cele două porţi de acces. Adunarea şi defluirea participanţilor se va face individual. Nu se va bloca accesul în instituţia pichetată şi nu se va perturba circulaţia rutieră. O delegaţie formată din cinci persoane se va deplasa la Minister pentru depunerea unui memoriu. La manifestare vor participa 100 persoane în fiecare zi.

Totodată, reprezentantul unui grup de medici rezidenţi, Dinu Andrei Antoniu, va organiza în data de 25 ianuarie, între orele 10.00 şi 12.00, un pichet de protest pentru suplimentarea locurilor de la examenul de Rezidenţiat, sesiunea 2011, redistribuirea locurilor rămase neocupate în celelalte centre universitare şi anularea hotărârii de reexaminare pentru ocuparea locurilor rămase libere. Pichetul va avea loc la Ministerul Sănătăţii, pe trotuarul de vizavi, în spaţiul delimitat de forţele de ordine. Afluirea şi defluirea participantilor se vor face individual. Nu se va perturba circulaţia rutieră şi pietonală şi nu se va obstrucţiona accesul în instituţia pichetată. La acţiune vor lua parte aproximativ 50 de persoane.

Semnături pentru înfiinţarea unui partid

Potrivit Primăriei Capitalei, Suciu Ambrozie va organiza în perioada 1-15 februari, inclusiv sâmbătă şi duminică, între orele 9.30 şi 18.30, o acţiune pentru strângerea de semnături pentru înfiinţarea unui partid, în mai multe zone din capitală unde se va amplasa o măsuţă. Nu se va obstrucţiona accesul la gurile de metrou şi nu va fi perturbată circulaţia rutieră şi pietonală. Vor participa câte 1-3 persoane în fiecare zi, în zonele aprobate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite