VIDEO Prim-procuror din Bucureşti, reţinut de DNA pentru corupţie! Magistratul este acuzat că a acumulat averi în mod dubios!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful de Parchet este reţinut  pentru infracţiuni de corupţie. Acesta a fost ridicat seara trecută şi este reţinut pentru 24 de ore. Pe internet circulă mai multe filmuleţe în care magistratul este acuzat de luare de mită şi favorizarea unor personaje dubioase.

Şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 este suspectat că ar fi derulat acte de comerţ sau ar fi încheiat tranzacţii financiare utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, susţin surse judiciare.

Mihai Betelie este prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore seara trecută, iar judecătorii vor decide dacă se va elibera manadat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele acestuia.

În acest moment, procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie percheziţionează casa lui Mihai Betelie. Acesta este acuzat de infracţiuni de corupţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite